Veckobrev från åk 4-5

Hej!

Vi började måndagen med att skriva i loggboken inför veckan. Sedan efter det så hade vi samling. Efter samlingen hade vi kemi. På kemin gjorde vi klart våra modeller från förra veckan. Sen åt vi frukt och gick ut på rast. Många spelade basket och andra gjorde andra akriviteter. På sista passet hade vi matte. Fyrorna gjorde två sifor i matteboken. Femmorna gjorde stenciler om multiplikationstabellerna. Vi hade också lunch som vanligt. Sen var skoldagen slut.

Tisdag! På första passet hade vi idrott. Vi gjorde killerboll. Det var alla mot alla. Vi gjorde också gladiatorerna. Det var jättekul. Sen hade vi rast, på rasten spelade många basket och fotboll. Efter det hade vi matte och svenska. Fyrorna gjorde fem sidor i matteboken. Femmorna tränade mer på mulitplikationstabellerna. Sen var det dags för lunch. Det var god mat. Det var rast efter maten. Fyrorna fick engelska läxa och femmorna fick också det.

 

Onsdag! På onsdagen började vi prick klockan 08:00 med musik. Vi lärde oss att spela på trummor. Sen efter musiken hade halva gruppen hemkunskap och halva svenska. På hemkunskapen bakade vi scones. Det var gott. Efter det hade vi rast. På mittenpasset så var det samma som första passet men med andra grupper. Sen hade vi lunch och rast. På sista passet hade vi matte i trettio minuter och sen hade vi idrott. På idrotten hade vi killerboll i fyra lag. Det var gul, röd, blå och grön.

 

Torsdag! Först hade vi samling. Sen hade både fyror och femmor engelska. Vi tränade på våra läxor. Sen skulle vi bli klara med vår bokrecension. Efter det hade vi frukt och rast. Efter rasten hade vi svenska och tema. Sen var det lunch och rast. Efter rasten hade vi matte och svenska.

Fredag! På första passet hade vi historia. Vi pratade om kungar på medeltiden. Sen var det frukt och rast. Det var limbo på rasten om man ville göra det. Det var jättekul! På mittenpasset hade vi matte och kraft. På kraften gjorde vi en lek om att man skulle ge komlpimanger till varandra. Sen var det lunch och rast som vanligt. Det var många som spelade basket. På sista passet hade alla tema och engelska och matte och sen är det helg!

Tack för denna veckan!

Klass 4-5