Välkomna tillbaka!

Ett långt härligt sommarlov är nu slut men inte sörjer vi för det. Äntligen får vi träffa alla härliga barn på Vollsjö skola igen. Vi får träffa både de nya förskoleklassbarnen och de rutinerade skolbarnen. Som vi har längtat!

Första skoldagen började med en samling på skolgården och vår rektor Lasse höll ett fint välkomsttal. Han berättade om hur glad han var att se alla barnen och att han samlat Pokémons under sin ledighet. Han hade till och med pokébollar med sig i en påse. Han undrade ifall det fanns några Pokémons på skolgården. Precis när han undrade detta spelades Pokémonsången upp och  så dök det upp mängder av Pokémons och Lasse fick fullt upp med att försöka fånga dessa. Som tur var lyckades han med list till sist fånga alla .

Sedan blev  förskoleklassbarnen högtidligt uppropade och fick gå igenom vår fina symboliska båge som var pyntad med både ballonger och serpentiner.  Såklart hängde resten av klasserna med i tur ordning efter förskoleklassen.

Resten av dagen tillbringade varje klass i respektive klassrum med sina mentorer.

Vi hade alla en riktigt härlig skolstart och ser fram mot att fånga många förmågor tillsammans i höst!