Sommaren är äntligen här!

Ja, vad ska man säga. Läsåret 19/20 har inte varit som andra läsår. Corona har påverkat oss alla på många olika sätt och även om inte skolan behövde stängas har det fått oss att behöva tänka om, tänka rätt och tänka igen för att få verksamheten att fungera och påverka våra barn så lite som möjligt.

Rutiner och traditioner har fått ändras och anpassas detta år och tyvärr så även skolavslutningen som istället för i kyrkan tillsammans med vårdnadshavare nu fick planeras om till klassrum och bara klass och pedagoger. Men tillsammans har vi planerat och fixat för att barnen skulle få den fina avslutning de förtjänar.  Elevrådet ställde upp och överraskade våra fantastiska 6:or (som vi är mycket stolta över att släppa till åk 7) med att pynta klassrummet med ballonger, konfetti och fina lyckönskningar på tavlan. Gissa om de blev överraskade! Och idag fick de höra det traditionella talet från Pia som öste beröm över dem och som också delade ut de efterlängtade rosorna (som i år var gula för att symbolisera den härliga gemenskap och vänlighet som finns i klassen).

Men även i övriga klasser har stämningen varit på topp. Sommarsånger och  lekar varvat med raster och utdelning av sommarhälsningar och annat smått och gott har gjort årets skolavslutning till en inte bara annorlunda utan en fin och härlig avslutning för barnen trots Corona och behov att anpassa.

Så med dessa ord önskar vi åk 6 lycka till i framtiden och vi önskar er alla en riktigt härlig sommar!