Piratenafton 2020

Igår hade vi för andra året i rad vår fantastiskt innehållsrika ”Piratenafton” för våra elever och vårdnadshavare. Piratenafton är ett smörgåsbord av allt roligt, spännande och kreativt vi arbetar med på Vollsjöskola där alla är välkomna att titta in och få ett smakprov och få ta del det våra elever upplever varje  dag.
Våra klasser har haft olika saker de vill visa upp som de arbetat med. Årets smörgåsbord innehöll allt från Astrid Lindgren tema, programmering med microbit, café, teater, presentationer av länder med fantastiskt goda smakprover, stenåldersarbete och mycket annat. Kvällen erbjöd också möjlighet att få ta del av vår elevhälsas arbete och så klart grillad korv!

Vi är så glada och tacksamma över alla er som kom och hälsade på oss denna afton. Det betyder mycket för oss och vi längtar redan till nästa års afton!!