Julstämning på Vollsjö skola

Det börjar närma sig jul och det märker man på många sätt. Julsånger nynnas i korridorerna, det tränas på julavslutningssånger på alla håll,  dofter av nybakade pepparkakor ringlar sig in i alla klassrum och ljudet av klippande saxar och pappersprassel hörs var man än befinner sig på skolan och vittnar om kreativa elever som julpysslar.  Detta är vad man kan kalla julstämning och ja, vi har det bra!

Det har varit ett fantastiskt år med många roliga utmaningar och projekt som vi tillsammans arbetat med. Vi lär oss nya saker varje dag och utmanar oss själva varje dag och känslan när man är uppe på bergets topp är obeskrivlig både för oss som ser hur eleverna har kämpat och för eleven själv. Vilka fantastiska hjältar våra barn är!

Nu blickar vi fram mot 2020 och ser fram mot nya spännande äventyr som väntar. Men innan dess:

Från oss alla på Vollsjö skola till er alla önskar vi en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!