God Jul och Gott Nytt År!!

Så var ännu en termin förbi. Så fort det har gått och så mycket som hunnit hända.

Idag var det skolavslutning och alla barnen såg så förväntansfulla och glada ut.  Klasserna har haft lite olika upplägg idag. En del har haft filmmys och andra lekt lekar. Sedan avslutades dagen med ett gemensamt besök i kyrkan där alla klasser fick framföra sina sånger som de tränat på en tid. Vi har så många duktiga körer på skolan kan ni tro. Vilka framförande!

I kyrkan blev även vår rektor Lasse avtackad av föräldrar och barn och Lasse fick en mycket vacker och passande dikt uppläst av Piratenrådet. Vi alla önskar honom lycka till med sin nya tjänst.

Vi passar även på att hälsa vår nya rektor Pia Jönsson välkommen till Vollsjö skola och till alla fantastiskt fina barn och pedagoger.

Nu kommer ett långt och välförtjänt lov till alla supergoa elever på Vollsjö skola.  Ni är guld värda!

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla!

Vi ses den 11 januari. Ny termin och nya möjligheter. 😊