Äntligen sommarlov!

Årets sommarlov har nu börjat och inleddes med en riktigt mysig skolavslutning.  Dagen startades med en dans av två elever från årskurs 6. Alla klasserna samlades på skolgården och blev bjudna på en riktigt dansperformance. Koreografin var avancerad och häftig, med mycket synkningar med både armar och ben i takt till musiken och man kunde se att de verkligen hade lagt ner tid på att träna tillsammans. Bra jobbat tjejer!!

Sedan fick alla klasserna egentid tillsammans med sina mentorer. Lekar, sångträning och annat kul stod på schemat.

Eftersom det var många frågetecken vad gällde dagens väder (ska det regna eller inte) så hade det ordnats en plan B. Tanken var från början att vi alla skulle gå till Frenninge kyrka men då vädergudarna lyckades pressa fram några droppar regn så blev det buss. Så vid 10-tiden åkte vi till Frenninge kyrka där vi blev serverade varm korv, sugrörsdricka och Delicatobollar. Sedan var det dags för kyrkan.

Alla klasser hade tränat på en sång som de i tur ordning fick sjunga upp. Jag kan säga till er som inte var där att ni måste komma nästa år för att höra på våra sånger. Fantastiska elever allihopa! Vilka körer!

I kyrkan fick vi även höra ett fint tacktal från vår rektor riktat till elever, lärare och vårdnadshavare.

Våra härliga sexor som sorgligt nog lämnar oss blev också välförtjänt avtackade. Vilket jobb ni gjort!! Fortsätt nu så här och jag säger som Lasse: Lycka nu till på vilken skola ni än hamnar på och kom i håg ingenting är omöjligt, bara viljan finns där!

Vi andra ses i augusti och då hälsar vi barnen i den nya förskoleklassen hjärtligt välkomna!

Glad sommar önskar Vollsjö skola!